Thursday, May 19, 2011

Sesi Memanah di Sunway Piramid

Sunway Piramid (17/05/2011)

Sempena cuti wesak selasa lepas, aku dan hubby saje-sajelah bawak nur ikhlas jalan-jalan ke sunway piramid. Hubby sebenarnya berhajat sangat-sangat nak main memanah. so kami bertolak pukul 11.45 am dan sampai sana pukul 12.15 pm.



p/s : lambat gerak sebab nak siapkan nur ikhlas dan barang2nya. heee heee heee



sampai jer tempat tuju kami di stars archery.



Outlet Name : Stars Archery

Lot No. : F1.25-26 D

Description : Entertainment

Contact No. : 603-56211302




Harga boleh tahan lah..



Kami ambil pakej RM16 (1-2 person) so dapat 24 arrows + 8 arrows free. so sorang boleh shoot 16 kali. kelengkapan mestilah ada.. so dia bagi finger tab + chest guard + pengajar.



Nur Ikhlas??? hee hee gilir-gilir ar... mula2 aku shoot.. memang teruk giler. pastu hubby pulak shoot.. lagi teruk giler.. huu huu huu xper 1st time.





Menu makanan tengah hari pulak??? kami mencuba resepi Popeyes® Louisiana Kitchen franchise ( http://www.popeyes.com/) sedap giler. pada siapa yang muak makan KFC boleh lah cuba Popeyes nie. Aku dan hubby makan set promosi RM20.00 ++. Nur Ikhlas hanya mampu minum susu sahaja. huu huu huu.



Habis makan, tiba-tiba aku dengar Nur Ikhlas macam terberak pulak. so kelam kabut lah kami cari toilet. di sunway piramid ada tempah khas utk tukar lampin baby. siap ada pemanas air utk buat susu. so kalau gie sana tak perlu lah sibuk2 nk bawak air panas. ada tempat nursering lagi.



kami bertolak balik pukul 3.30 pm. cuaca semakin mendung. Alhamdullilah kami sampai sebelum hujan turun.




deq'su



No comments:

Post a Comment