Tuesday, November 15, 2011

Dinner @ Puteri Garden, Klang



Aku ada dinner dekat Hotel Puteri Garden, Klang !!!

Macam best je kan.. kan..

sorilah

dah hampir setahun lebih tak makan kat hotel

macam excited sangat

huu huu huu

Dah lama duduk kat klang

tapi baru sekarang dapat pergi sana


school husband aku buat makan-makan kat hotel nie

so dapatlah menempel sikit

kalau tak jangan harap lah

alangkah....

Dengar kata makanan kat sana sedap-sedap!!

ok.. ok..

Malam nie aku akan cuba merasa

SEMUA

makanan yang ada

boleh ker???

hee heee

tak boleh ar..

tangki aku kecik jer

First time bawak Nur Ikhlas gie dinner nie

harap-harap dia stay cool and happy!




Nur Ikhlas jangan nagis-nagis tau..

ibu ngan ayah nak makan nie..

kalau ada ais krim ibu bagi ye

muah.. muah..


Saje letak map..

kalau sesat memang biol ar..

No comments:

Post a Comment