Tuesday, September 18, 2012

blok ku semakin bersawang!!!



Assalammulaikum..

wah.. wah.. macam dan lama tak update kan. Banyak sebenarnya cerita yang nak diberitahu tapi masih lagi tak larat nak menaip panjang-panjang..

Keadaan kali nie tak seperti yang pertama dulu. Sakit kepala datang hari-hari.. Perut pun meragam tiap masa. Badan terlalu letih. habiskan masa yang ada dengan tidur aje. memang kali nie mencabar sangat-sangat.

ok lah just nak bagitau yang maybe blog akan semakin bersawang sehingga keadaan kembali pulih. tapi blog orang lain saya tetap akan baca hari-hari. so korang story mory dululah cerita korang ek dan saya akan jadi pembaca yang setia.

Jumpa lagi nanti. Insya Allah.. Doakan saya sentiasa sihat ye.. amin

Tuesday, September 11, 2012

Alhamdullilah.. terima kasih.

Alhamdullilah... syukur sangat-sangat di atas rezeki yang di kurniakan Allah.. sesungguhnya aku terlalu menyayangiMu ya Allah.. terima kasih.