Wednesday, October 24, 2012

cuba teka..

ini adalah hasil kreativiti Nur Ikhlas.. 
macam simple kan tapi ada maksud
so pada yang bosan-bosan tu boleh ar teka apa benda nie..
selamat mencuba

5 comments:

  1. Nur Ikhlas nak sent MMS pada ayahnya utk belikan stok Milo tu kot?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee hee tak lah.. yang paket milo tu adalah bantal dan yang hp tu adalah baby.. dia sedang tidokan baby dia sambil berzikir laillahhaillallah.. hee hee hee

      Delete
    2. la yeke..mmg kreatif..dlm byk2 benda, brg tu yang ikhlas boleh inovasi kan..hehehe..

      Delete
    3. nie time aku tak belikan lagi anak patung dia.. semua benda dia buat baby... tp dah belikan pun tetap dia rembat barang-barang rumah nak tidokan..

      Delete
  2. comey btol nur ikhlas ni...grm tol!

    ReplyDelete