Monday, March 16, 2015

Happy 2nd Birthday Muhammad Ilyas

Assalammualaikum

pun N3 terlambat...

Kali nie untuk pertama kali Ilyas sambut birthday kat Taska. dan seperti biasa kek dia juga demand dari si kakak...

aikkk... adik punya birthday kakak yang lebih-lebih..

jom layan gambar!!!

 

Ultraman!!!.. pilihan kakak ok... ikut kata dia elsa untuk perempuan.. ultraman untuk lelaki..

iya lah tu ikhlas.. suka hati lah.



bergambar dengan kawan-kawan.. muka blur haaa haaa


nampak tak siapa yang menyebuk kat situ??? time dia takde pun adik sibuk-sibuk nak bergambar.

time ilyas nie ibu sempatlah buat sikit goodies. masa kakak ari tu tak dan. sibuk sangat.

ala adalah coklat ngan kek. Sedekah buat anak-anak di taska.






key chain yang ibu buat sendiri.. comel tak?

Happy 4rd Birthday Nur Ikhlas

Assalammualaikum.

N3 terlambat lagi... huu huu

Jom layan gambar je ye..

kredit pada Taska Mamamia untuk gambar-gambar di bawah :P





tahun nie kita layan Frozen pulak.. 

Kek elsa nie si kakak lah yang demand.. sejak dah besar nie ada je request dari dia.

ibu layan kan aje selagi termampu. Nak buat tak dapatlah. so kek nie pun oder je.. haaa haa

Selamat Hari Lahir Nur Ikhlas!!!

Ibu doakan Ikhlas menjadi anak yang Solehah.. anak yang baik.. selalu di rahmati dan di lindungi Allah. Amin

Friday, March 13, 2015

Taska Mamamia : Baju Uniform Baru!!!

Assalammualaikum.

Alhamdullilah bermula awal tahun 2015, ilyas dah di letakkan di bahagian Toodles. 

Di Taska Mamamia nie, bahagian Toodles dan Pre-Scholl akan memakai baju uniform pada awal pagi bagi sesi pembelajaran.

Tak sabar nak tengok ilyas pakai baju uniform. Mesti comel kan.. huu huuu

So awal Mac hari tu baju uniform pun sampai.. 

taaaaadaaaaaa!!!

Baju untuk setiap hari Isnin dan Rabu

Gambar nie di ambil pada hari isnin. so muka masing-masing nampak  moody.. Moday blues bak kata orang.. 

Nur Ikhlas suka betul dengan skirt tu. Dok berpusing-pusing konon-konon feeling ala-ala princess.

Sila abaikan latar belakang yang berselerak tu ek.


Baju untuk setiap hari Selasa dan Khamis

Makin comel pulak model-model ibu nie!!! haaa haaa

Hari jumaat kena pakai baju kurung/baju melayu tapi ibu masih belum berkesempatan nak jahit lagi... 

Aduhhh sibuk sangat sekarang. Insya Allah ibu akan cuba sedaya upaya siapkannya. ok

bye.