Monday, March 16, 2015

Happy 2nd Birthday Muhammad Ilyas

Assalammualaikum

pun N3 terlambat...

Kali nie untuk pertama kali Ilyas sambut birthday kat Taska. dan seperti biasa kek dia juga demand dari si kakak...

aikkk... adik punya birthday kakak yang lebih-lebih..

jom layan gambar!!!

 

Ultraman!!!.. pilihan kakak ok... ikut kata dia elsa untuk perempuan.. ultraman untuk lelaki..

iya lah tu ikhlas.. suka hati lah.



bergambar dengan kawan-kawan.. muka blur haaa haaa


nampak tak siapa yang menyebuk kat situ??? time dia takde pun adik sibuk-sibuk nak bergambar.

time ilyas nie ibu sempatlah buat sikit goodies. masa kakak ari tu tak dan. sibuk sangat.

ala adalah coklat ngan kek. Sedekah buat anak-anak di taska.






key chain yang ibu buat sendiri.. comel tak?

No comments:

Post a Comment