Thursday, November 24, 2016

Happy Birthday to me!!!

Assalammualaikum

Morning!!

officially sekarang dah berusia 35 tahun.. Last tahun sebagai warga belia.. haaa haa nak masuk fasa dewasa dah. 

actually jarang update time birthday kan. tapi hari ni macam nak bercerita what happend to me sejak dua menjak nie.

macam-macam berlaku. yang di duga dan terlalu banyak yang tidak di duga.

membesarkan tiga orang anak dengan gelagat masing-masing. berkerja sampai demam-demam.. penat sangat. bab anak yes i have a lot of fun rising them.. pasal kerja.. banyak yang buat kita down dan tak bersemangat.

kadang-kadang terfikir.. betul ke keputusan untuk pindah ke klang. buat no point untuk patah balikkan.. keputusan dah di buat. so laluinya saja.

but terus terang.. ini bukan jalan yang membahagiakan :(

sangat besar onak dan duri yang perlu ditempuhi.. banyak kali kata.. sabar deq su.. u can do it!!  u'r amaizing women..

hope esok dan seterusnya akan bertambah baik. Insya Allah.

6.52am

No comments:

Post a Comment