Friday, February 03, 2012

Selamat bercuti panjang!!!


Again... cuti panjang bakal menjelma bermula esok sehingga selasa minggu depan. Untuk warga Putrajaya dan Klang.. sama-samalah kita menghabiskan masa yang berkualiti bersama keluarga.

Cuti ni akan sibuk dengan kenduri kendara majlis perkahwinan aroy.. adik ipar aku.

Sambil-sambil tu aku nak ulit si Nur Ikhlas. Semakin manja dan ngada-ngada. Rancang nak bawak dia jumpa doktor nadir ahad nie tapi kena tunda.

Ahad nie kenduri rumah perempuan then ahad depan kenduri rumah mak mertua aku pulak..
so kene tunggu ahad yang free ar sebab dr. nadir just ada hari ahad jer. Kenapa mesti ahad ek?? entah..

Untuk semua sahabat-sahabat.... Marilah kita menghayati pengorbanan Nabi Muhammad S.A.W sempena Malidul Rasul yang akan menjelma nanti. Nabi Muhammad S.A.W adalah contoh terbaik sepanjang zaman. Rasul yang akan membantu kita di padang myshar nanti.

1 comment:

  1. Hai.. Mama Nur Ikhlas ni lama tak update blog? Cuti lg ke? Hehe..

    ReplyDelete