Lama tak merapu

Yup... lama kita tak merapu dlm nie. Beban harian yang sangat2 banyak..

Sunyi layan diri sorang2. Nak tidur tak boleh pula..

Awak sihat? Tiba2 rasa rindu sangat kat awak. Rindu nak bercerita. Meluahkan segala kesengalan yg terpendam ni.

Susah lah nak cari org yg blh dgr kita merapu. Yg akan berikan perhatian bila kita mula buka mulut.

Yang akan support apa yg kita nak buat. And bagi cadangan mcm mana kita nak mulakan.

Itu yg kita cari pada seorang teman.

Kita macam lost lah awak. Lost sebab kita tak boleh nak jadi diri sendiri.

Hari-hari merapu dengan joey.. tapi sampai bila? He just my lovely car? Bukannya dia boleh balas dan bertelagah pendapat.

Hope dapat jumpa awak cepat. My very best forever friend..

My fourth vote in the Malaysian election - PRU15 19 November 2022

 Change is hard at first, messy in the middle, and gorgeous at the end - Robin Sharma - ----------------------------------------------------...