Tuesday, August 28, 2012

Impian 'orang tu' tercapai :)

Assalammualaikum..

Selamat hari raya!!

Selamat menunaikan puasa sunat 6!!!

sihat? aku sihat sangat-sangat. cuma si kecik nie je yang semakin menguruskan diri.. kita time puasa nie lah dok sibuk melantak bagai.. dia nasi pun tak mau.

Alhamdullilah, raya kali nie dapatlah merasa lemang dan rendang.. Raya pertama dan kedua di klang. Berjalan sakan ar. Si Nur Ikhlas nie pulak jenis tak mau dok dalam rumah. celik je mata ajak keluar. Dari pagi sampai malam nak dok luar jer. Kalau tak bagi berguling-guling kat lantai. Memang akhir-akhir puasa tu menguji kesabaran mak dia.

Raya ke tiga balik rembau. so berkumpul adik beradik. Gatal sangat menyakat mak kata balik raya ke empat, berjujuran air mata dia.. Minta Ampun ye mak.. nie semua menantu kesayangan mak punya pasal. salahkan dia ek..

Full story untuk raya aku akan update kemudian sebab aku nak fokus dulu pada benda nie..

Setahun lebih my hubby idamkan benda nie.. akhirnya tercapai jugak hasrat dia. walaupun tak seberapa tapi boleh lah nak penuhkan nafsu di hati.. bila dah ada benda nie terpaksalah aku menjalankan projek taman aku pulak.. adeh.. ada masa ke nie??

apa benda nya??

nie haa...


'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'



meja taman!!!!

best dapat bersantai kat balkoni umah.. mengadap tasik lagi.. hee hee

angin jangan cakap ar.. tingkat 12 lah katakan..

cuma kena jaga-jaga sikit sebab risau si kecik tu baling barang ke bawah.. tak pasal-pasal kang..



layan perasaan sambil menikmati udara putrajaya


tukang buat kecah.. nie lah orangnya!!!
sapa yang nak buat rumah terbuka meh lah ajak aku.. insya Allah aku datang tapi tak janji.. rumah terbuka aku?? yang khas-khas takde lah sebab umah aku sentiasa mengalu-alukan kedatangan kawan-kawan.

2 comments:

  1. Hati2.jgn leka pintu grill n balkoni.bahaya sbb bdk akan panjat.lebih2 lg ble dia ada keinginan utk nk tau apa yg ada kat bwh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah.. terima kasih atas ingatan

      Delete