Tuesday, June 07, 2016

BlackOut 1 Ramadhan 1437

Assalammualaikum.

Selamat berpuasa Sahabat

Hari ni dah masuk 2 Ramadhan 1437 bersamaan 07 Jun 2016.

Happy Birthday to my sister Azlinda dan anak buah kesayangan haziq.





Malam tadi berbuka puasa tema candle light dinner :p

stress betul. dah 3 malam elektrik takde kat rumah. katanya kabel bawah tanah terbakar.

Alhamdullilah sebelum balik teringat nak beli lilin kat kedai berhampiran opis. Husband kata kedai dekat rumah semua dah takde lilin.

Beringat nak simpan lilin banyak-banyak... pengajaran dari malam ke dua tiada elektrik hanya bertemankan cahaya dari HP gara-gara tak simpan stok lilin. nasib baik bakteri full.

Alhamdullilah dikurniakan anak-anak yang tahan panas. Kesian tengok anak-anak dah lecun mandi peluh.

Lepas ni nak cari kipas yang boleh guna power bank pula... and always remind untuk full kan semua power bank lepas guna.

1 comment:

  1. Oh siannyaa. Next time Deq Su beli lilin hiasan yg berkaki. Kak Mirror pasang yg tu je 2 ketul kat rumah in case black out..

    ReplyDelete