Thursday, January 30, 2014

Happy 3rd Birthday Nur Ikhlas

Assalammualaikum.
 
Selalu buat N3 terlambat kalau bab-bab birthday nie.
 
Tahun ini buat pertama kali Nur Ikhlas sambut birthday di Taska Mamamia.
 
So jom layan gambar-gambar yang di ambil oleh Puan Yana, owner Taska Mamamia..
 
 


Nie kek birthday Nur Ikhlas. ditempah khas dari D'NiES CAkE. Cantikkan!! Masa nak tempah kek nie agak pening sikit. Belek punya belek nampak pulak si Dora cerita kartun kesukaan Nur Ikhlas nie. terus je lah aku request kat anis dan semestinya tema pink. Bila aku tengok macam saying pulak nak potong. huuu huuu

Bawah nie gambar Nur Ikhlas bersama teacher linda yang mengajar dia di Taska Mamamia. Teacher linda yang cantik dan lembut. heee heeee



Nie pulak goodies yang aku sediakan utntuk kawan-kawan Nur Ikhlas. Sebenarnya tak pernah pun buat benda-benda macam nie. Teringin sangat nak buat. dah masuk 3 tahun baru lah tercapai hajat di hati. Alhamdullilah.
 
 

 
 
Hope kawan-kawan dia suka. Nak pilih benda yang nak bagi pun merata gak mencarinya.. Akhirnya singgah di GM, Klang baru jumpa. Beli banyak boleh dapat harga borong :P


 Antara barang yang terdapat dalam goodies nie selain coklat dan biskut adalah bekas tabung bersama isi permainan doh.
 
 
Alhamdullilah. bila tercapai hajat dihati ini macam lega sangat-sangat. Insya Allah kalau ada rezeki boleh buat untuk Muhammad Ilyas pulak. tapi kena tunggu dia cecah 3 tahun lah.. Kalau buat sekarang bukannya dia faham apa-apa pun.
 
 
Rasanya tak mungkin kot buat tiap-tiap tahun. Bila dah biasakan macam manjakan anak pula. tapi kalau nak buat tak salahkan?
 
Untuk Muhammad Ilyas bulan tiga nanti dah masuk setahun kita buat macam kakaknya dulu. Just sambut dengan keluarga je ok? 

4 comments:

  1. Cumilnya goodies!!. Kasik la kat Auntie Mirror satu!.
    Happy birthday Nur Ikhlas.... patut la cumil, sambut birthday sama bulan
    ngan Auntie Mirror rupanya... kekeke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee heee ikhlas kata happy birthday auntie..

      Delete
  2. salam.nk tanye bpe rm ek beli tabung tu byk²

    ReplyDelete