Thursday, February 23, 2017

Mata Hati

6.03 pm

Please... kita kalau bercakap memang tak akan tengok mata orang lah..

takut pada renungan mata. lagi-lagi kalu orang tu tengah mengayat. haa haa

Lepas meeting mesti Bos bising sebab nampak kita macam tak fokus. mata melilau-lilau.

adeh.. tak kan nak menatap je mata dia. apa lah.

serius kita boleh kalah berdebat kalau tengok mata lawan.

petuanya.. kita tengok lah dagu dia. sure kita akan menang.

hari ini agak penat tapi tak stress. still kejar dateline untuk PTB. so kita just tarik nafas berulang kali je. tenteramkan hati dan minda.

caiyok.. caiyok deq sue!

No comments:

Post a Comment