Ikhlas Ilyas masuk Pertandingan Catur 1000 Liga Peringkat Daerah Klang 2022

 "Ia mengambil masa 20 tahun untuk membina reputasi dan lima minit untuk merosakkannya. Jika anda berfikir tentang itu, anda akan melakukan sesuatu yang berbeza"

-warren buffett-

................................................................................................................................................


22 Oktober 2022 Kelab Belia Kota Raja dengan kerjasama Pejabat Belia dan Sukan Daerah Klang telah menganjurkan Pertandingan Catur 1000 Liga peringkat Daerah Klang.

Pertandingan Catur 1000 Liga Peringkat Daerah Klang


Ini first time Ikhlas dan Ilyas menyertai pertandingan luar sekolah. Terima kasih kepada Cikgu caturnya yang telah mengwar-warkan pertandingan ini.


Pertandingan ini open pada semua peringkat umur. Jadi ini juga salah satu peluang untuk mereka menimba pengalaman. Alhamdullilah ramai pemain yang sudi mengajar dan menunjuk mana kesilapan yang telah dilakukan oleh budak-budak ini.


Walaupun tak menang, tapi aku harap mereka tidak putus asa. Insya Allah kita akan cuba lagi bila ada pada pertandingan akan datang. caiyok! caiyok!

gedget81
good luck kakak!!

gedget81
sengih je kerja dia

gedget81
tah apa yang dia fikir ni

gedget81
korang tengok lah lawan diaorang.. semua besar-besar

gedget81
selfie dengan budak ni

gedget81
sunyi dewan kejap.. fokus!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My fourth vote in the Malaysian election - PRU15 19 November 2022

 Change is hard at first, messy in the middle, and gorgeous at the end - Robin Sharma - ----------------------------------------------------...