Sabtu, 6 Julai 2024

Lapar tapi..

Travel is about the gorgeous feeling of teetering in the unknown

- Anthony Bourdain - 

............................................................

here i am.. alone

Kat mana? Seremban Gateway

Highway gile jem.. so kalau jem memang waze akan suruh masuk seremban ar. Selalu aku lalu je sebelah dia tapi hari ni sebab dah lapar sangat singgah je lah sini.

Tak banyak sangat makanannya..

Ada kedai Kenanga Coffee tapi takde pastry pula. Just air je.

Nak tak nak kita masuk lah Coffee Bean.

Tapi dah tahu dah.. pastry dia mesti tak kena dengan tekak.. tapi dah lapar.. tapi macam kena makan juga


air standard rasa kopi macam kedai lain.. Chicken Puff dia hmmm... boleh lah

Kena cepat sampai rumah juga ni.. Nak makan nasi.. huu huu

okey bye

5 ulasan:

  1. Kak Sam pun kureng klu pastry2 western ni, tapi kalau kat overseas mmg tak de pilihan.. so telan je la janji halal.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Salam Kenal.. Kita follow yer .. Follower ke 23 :D

    BalasPadam
  3. Coffee Bean bukan biasa biasa harga dia.. kalau rasa tak best mmg tolak tepi la :D

    BalasPadam

Salam Maal Hijrah 1446H